Policajti od stredy pátrajú po nezvestnej 56-ročnej žene

03.06.2010 Prešov

Prešov/Lipany 3. júna (TASR) – Policajti stále pátrajú po 56-ročnej Márii Leškovej z Lipian, okres Sabinov, ktorá je nezvestná od stredy popoludnia.
\"Menovaná 2. júna odišla krátko pred 11. hodinou z domu, pričom išla smerom k toku rieky Torysa v Lipanoch v časti Petrovenec pri starom Komunále. Tam bola naposledy videná 60-ročným susedom, \" uviedla dnes pre TASR hovorkyňa krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Prešove Magdaléna Fečová. Dodala, že polícia pátrala v stredu po nezvestnej až do 19.30 h, ale bezvýsledne. Na akcii sa zúčastnili aj mestskí policajti a ďalší dobrovoľníci. Príslušníci obvodného oddelenia PZ v Lipanoch v pátraní pokračujú.
Žena je vysoká 163 cm, plnoštíhlej postavy, má sivé oči a čierne, po ramená dlhé vlasy. Trpí duševnou chorobou a v minulosti bola niekoľkokrát hospitalizovaná na psychiatrickom oddelení Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove.
Pri odchode z domu mala na sebe ružové tepláky, krátku mikinu ružovo-červenej farby a na nohách mala obuté spoločenské poltopánky. Pri sebe mala finančnú hotovosť 50 eur.
Polícia žiada občanov, aby akékoľvek poznatky o nezvestnej Márii Leškovej oznámili na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Prešove na telefónnom čísle 0961803370, prípadne na Obvodnom oddelení PZ Lipany alebo na núdzovej linke 158.
 

Vyberte región